Disclaimer

Nederlandsche Betaal&Wissel Maatschappij N.V. is een naamloze vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht naar Nederlands recht en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 57674019 (hierna “NBWM”). NBWM beschikt over een vergunning van De Nederlandsche Bank (DNB).

Geen advies

Alle informatie op de website van NBWM is slechts bedoeld voor informatie en/of marketing doeleinden en kan niet worden beschouwd als enige vorm van advies, handelsidee en/of enige aanmoediging om te handelen, dan wel te investeren in de meest ruime zin des woord. NBWM is niet aansprakelijk voor schade en/of verlies ten gevolge van het onjuist interpreteren van de informatie op de website.

Gebruik van de website

Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de website beschikbaar is en dat alle weergegeven informatie correct en up-to-date is. Het kan echter voorkomen dat de website niet beschikbaar is of dat de weergegeven informatie onjuistheden en/of oude informatie bevat. NBWM kan niet aansprakelijk worden gesteld voor geleden schade en/of verlies ten gevolge hiervan. NBWM sluit expliciet iedere vorm van aansprakelijkheid uit voor de inhoud van en/of documenten op de website.

Intellectueel eigendom

De website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Alle informatie op de website, met inbegrip van, maar niet beperkt tot het design, de logo’s etc., zijn eigendom van NBWM. Het gebruik van de informatie van de website, zoals genoemd in deze disclaimer, zonder schriftelijke toestemming van NBWM is niet toegestaan. NBWM houdt actief toezicht op het gebruik van haar informatie zonder schriftelijke toestemming.

}}