Uw leverancier binnen enkele minuten betaald

Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat leveranciers op tijd worden betaald. Betalingen aan leveranciers moeten eenvoudig, snel en goedkoop zijn. U kunt daarom bij ons in enkele minuten geld overmaken naar uw leverancier voor slechts € 5,- per betaling. Zo heeft u en uw leverancier maximale zekerheid waar het geld is. Het enige dat nodig is dat ook uw leverancier bij ons een rekening heeft.

De voordelen

Snel

Uw betalingen staat binnen enkele minuten op de rekening van uw leverancier. Dat versnelt de levertijd van goederen/diensten aan uw bedrijf.

Kostenbesparend

High-speed betalingen kosten slechts € 5,- per betaling. Bespaar tot 75% aan kosten in vergelijking met andere betaaloplossingen.

Relatie

Uw leverancier heeft nu veel eerder duidelijkheid dat de factuur is betaald. Dat komt uw relatie met de leverancier ten goede.

Veilig

Maximale zekerheid. Op elk moment weet u en uw leverancier waar het geld is.

Wereldwijd

U en uw leverancier kunnen met een rekening bij ons betalen naar meer dan 100 landen.

Ondersteuning

Ons team van valuta-experts staat klaar om u en uw leverancier te helpen.

Hoe het werkt


Uw leverancier opent ook een rekening bij ons.


Uw leverancier stuurt u een rekening.


U maakt het geld over naar de rekening van uw
leverancier. Hij heeft binnen een uur het geld
op zijn NBWM-rekening. Vervolgens kan hij het
overmaken naar zijn eigen bankrekening

Snel aan de slag met high-speed betalingen

Uw leverancier kan al binnen enkele dagen beschikken over een rekening, zodat u beiden snel profiteert van de voordelen van high-speed betalingen. Als u op de onderstaande knop drukt, gaan wij direct aan de slag om een rekening te openen voor uw leverancier.

Ja, ik wil profiteren van high-speed betalingen

Disclaimer

In het hierboven beschreven scenario moet de ontvanger reeds als cliënt zijn geregistreerd bij NBWM. U kunt geld naar de ontvanger overmaken vanuit de portefeuille van NBWM. Zodra de ontvanger weet dat er geld is overgemaakt, kan deze de stappen doorlopen om het geld op te nemen of over te maken naar een persoonlijke bankrekening. Houd er rekening mee dat dit extra tijd in beslag kan nemen en dat dit per bank of jurisdictie kan verschillen. Houdt u er ook rekening mee dat de bank van uw leverancier overdrachtskosten in rekening kan brengen i.v.m. een overboeking naar een persoonlijke bankrekening. Exotische valuta kunnen extra administratiekosten met zich meebrengen.

We streven ernaar om de betalingen tussen u en uw leverancier of klant vrijwel direct te registreren. Houd er echter rekening mee dat betalingen uitsluitend tijdens CET-kantooruren worden uitgevoerd. NBWM streeft ernaar om betalingen op dezelfde dag te verwerken, maar houd er rekening mee dat NBWM dit niet kan garanderen. Betaalinstructies worden uitgevoerd op basis van een inspanningsverplichting. Betalingen die niet dezelfde dag kunnen worden verwerkt, worden de eerstvolgende werkdag verwerkt.Cliënten van NBWM moeten altijd voldoende geld op hun rekening hebben staan om de transacties uit te kunnen voeren. Overschrijvingen kunnen worden vertraagd of zelfs geannuleerd in verband met internationale regelgeving tegen witwaspraktijken. Overschrijvingen kunnen worden vertraagd indien de bestemmingsrekeningen niet correct worden ingevoerd, het C-nummer ontbreekt of de transactie redelijkerwijs niet kan worden geverifieerd.

Leveranciers of klanten mogen het geld niet langer dan noodzakelijk vasthouden. Dit betekent dat indien wij uw betaling hebben bijgeschreven op de rekening van de leverancier, deze de betaling binnen enkele dagen moet overboeken naar een persoonlijke bankrekening. Uw leverancier kan er uiteraard ook voor kiezen, net zoals alle cliënten van NBWM, om het geld geheel of gedeeltelijk over te maken naar een derde partij, zoals gespecificeerd in een bestemmingsrekening die door deze leverancier is aangemaakt. Raadpleeg onze Algemene Voorwaarden voor meer informatie.

Belangrijke informatie: We stellen het uiteraard op prijs als uw leverancier of klant een nieuwe cliënt van ons wordt, maar dit is geen vereiste voor het verrichten of ontvangen van betalingen aan leveranciers of van klanten. Dit is al mogelijk met uw huidige NBWM-rekening. Maak een bestemmingsrekening aan om betalingen te verrichten. Om betalingen te ontvangen, vraagt u klanten om het geld over te maken naar onze geblokkeerde rekening (‘Stichting Derdengelden’) onder vermelding van uw C-nummer (cliëntnummer).

}}