Wij vinden uw privacy belangrijk

Wij hechten veel waarde aan uw privacy en gaan hier zorgvuldig mee om. Daarom informeren wij u graag dat onze privacyverklaring is gewijzigd. Deze kunt u hier lezen.

x

2017 is géén ‘smooth sailing’. Trumps ‘America first’, De Brexit, opkomst van populisme in Europa, geopolitieke spanningen rondom Noord-Korea en kunstgrepen van de ECB en The Fed. We zijn pas halverwege 2017 maar nu al lijkt de internationale vrijhandel zwaar onder vuur te liggen. Hoe blijft u als bedrijf winstgevend? En hoe wapent u zich als CFO of CEO tegen onverwachte risico’s?

Donderdagmiddag 2 november krijgt u unieke inzichten en praktische handvatten om uw bedrijf op koers te houden. Op het legendarisch Beursplein 5 in Amsterdam organiseren de Nederlandsche Betaal en Wisselmaatschappij (NBWM) en trade & finance expert Xolv het seminar: De lessen van 2017. U leert hier hoe u meer grip kunt krijgen op uw bedrijfsresultaten en welke kansen 2018 zal bieden.

Programma (14.30u-18.00u)

15.00u: Masterclasses die u grip geven op uw bedrijfsresultaten
Volg één van deze masterclasses en leer praktische quickwins die u direct kunt toepassen in uw bedrijf:

  • Bescherming tegen valutarisico’s, door expert Joost Derks van NBWM
  • Bedrijfsrisico’s en alternatieve financieringsvormen, door expert David Prommersberger van Xolv

16.00u: Mathijs Bouman vertaalt de lessen van 2017 naar kansen voor 2018:

  • Blik op een turbulent 2017
  • Kansen in internationale handel
  • Mogelijke groeimarkten in 2018

17.00u: Netwerkborrel & rondleiding beursvloer
Bijpraten, netwerken en ervaringen delen met collega's en de sprekers.

Inschrijving is gratis. Het staat u vrij om een gewaardeerde relatie uit te nodigen en het seminar samen te bezoeken. Wees er snel bij, er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar!

Bedankt

Wij hebben uw inschrijving ontvangen.

Sprekers
 

Mathijs Bouman

Mathijs Bouman is econoom en journalist. Hij is vaste columnist van Het Financieele Dagblad, redacteur/econoom bij Nieuwsuur en de afgelopen jaren was hij regelmatig te zien bij RTL-Z

        

Joost Derks

Joost Derks is valuta-expert bij de NBWM. Hij begon zijn carrière bij Van Lanschot Bankiers en inmiddels heeft Derks ongeveer twintig jaar ervaring in de valutawereld.

David Prommersberger

David Prommersberger voert de leiding over Xolv Finance. Hij werkte voorheen bij ING Commercial Finance, De Lage Landen Factoring/Leasing en is vanaf juli 2013 zelfstandig ondernemer.

Praktische informatie
 

Datum: 2 november 2017
Locatie: Beursplein 5, Amsterdam
Tijd: 14.30 – 18.00 uur

Parkeren

Parkeergarage de Bijenkorf
Beursplein 15 1012 JW Amsterdam

Voor meer informatie vindt u op de q-park website

Openbaar vervoer

Beursplein 5 is circa 700 meter vanaf Amsterdam centraal. Dit loopt u in circa 9 minuten. U kunt ook een tram nemen en uitstappen bij de ‘Dam’ en vanaf daar lopen naar Beursplein 5

Voor meer reisadvies kunt u 9292.nl of ns.nl raadplegen.