Achtergrond & Missie

Wij zijn de Nederlandsche Betaal & Wisselmaatschappij gestart omdat we als ondernemers zelf aanliepen tegen de hoge kosten en risico’s bij het internationaal betalen en wisselen van geld.

We helpen sinds 2013 bedrijven en particulieren om valutatransacties eenvoudiger, goedkoper en beter te maken. We nemen twee belangrijke obstakels voor ze weg: hoge kosten en het risico van schommelende wisselkoersen. Dat doen we op maat met een persoonlijke service.

Wij bedienen vanaf Beursplein 5 in Amsterdam meer dan duizend Nederlandse en buitenlandse bedrijven. We slaan inmiddels ook internationaal onze vleugels uit. Zo bedienen we onze klanten in Azië nu vanuit Singapore onder de naam Clarency. We willen wereldwijd internationaal zakendoen goedkoper maken voor MKB-bedrijven.

Toezicht van Nederlandse bodem

We verwerken jaarlijks veel valutatransacties. Daarom hebben we een vergunning van zowel De Nederlandsche Bank (DNB) als de AFM. Om deze vergunningen te krijgen en te behouden moeten we continue voldoen aan alle eisen die DNB en AFM stellen. 

Om uw geld extra te beschermen, maken wij gebruik van ‘Stichting Derdengelden’-rekeningen bij ABN AMRO of Rabobank. Zo bent u er zeker van dat uw geld bij ons apart staat en dat u er altijd over kunt beschikken. Wij mogen de Derdengeldenrekening nergens anders voor gebruiken. En deze rekening valt buiten een eventueel faillissement.

Hoeveel kunt u besparen op valutaconversies?

Al honderden ondernemers besparen dagelijks tot wel 70% op valutaconversies en het afdekken van valutarisico's. Ontdek ook hoe u eenvoudig kunt beginnen met besparen.

Brochure downloaden

Ons team

De Nederlandsche Betaal & Wisselmaatschappij is een dynamische organisatie die bestaat uit getalenteerde mensen met verschillende soorten carrières. Zelfverzekerde, inspirerende managers dragen bij aan de kracht van het bedrijf door nieuwe ideeën en procesontwikkeling aan te moedigen en eigen verantwoordelijkheid voor projecten en taken te stimuleren.

Onze kernwaarden

  • Altijd een excellente service leveren
  • Eerlijk en betrouwbaar
  • Begrijpelijk en laagdrempelig

 

Vacatures

Junior Business Developer

We groeien hard, zowel in Nederland als in het buitenland. Daarom zijn we op zoek naar jou die ons client service team versterkt. Jij richt je op het creëren van een ultieme klantervaring. Met het team zorg jij ervoor dat klanten zich welkom voelen en direct goede persoonlijke service ervaren. Als service en commerciële kracht in jouw DNA zit dan zijn wij op zoek naar jou! owel bij het klant worden als bij het gebruik van het platform.Jij gaat er als business developer voor: goede klanten binnenhalen en klanten optimaal bedienen. Meer weten? Klik dan hier.

Business Developer

Ben jij een communicatief sterke HBO starter, die charismatisch, positief en enthousiast is? Vind je het leuk om zowel financieel als commercieel uitgedaagd te worden? Herken je je in de volgende eigenschappen: overtuigend, commercieel en durf jij te onderhandelen en om deals te maken? Lees dan verder!