Achtergrond & Missie

Wij zijn de Nederlandsche Betaal & Wisselmaatschappij gestart omdat we als ondernemers zelf aanliepen tegen de hoge kosten en risico’s bij het internationaal betalen en wisselen van geld. We helpen sinds 2013 bedrijven en particulieren om valutatransacties eenvoudiger, goedkoper en beter te maken. Twee belangrijke obstakels halen we weg: hoge kosten & het risico van schommelende wisselkoersen. Dat doen we op maat met een persoonlijke service.

We slaan inmiddels ook internationaal onze vleugels uit. Onze klanten in Azië en Australië bedienen we sinds eind 2017 vanuit Singapore onder de naam Clarency. Inmiddels bedienen we meer dan duizend Nederlandse en buitenlandse bedrijven.We zijn dan ook super trots dat we de tiende plek hebben weten te bemachtigen in de top 1000 snelst groeiende bedrijven van Europa van de Financial Times, de FT 1000. Het gehele Financial Times-artikel en de gehele lijst vindt u hier.

Toezicht van Nederlandse bodem

We verwerken jaarlijks veel valutatransacties. Daarom hebben we een vergunning van De Nederlandsche Bank (DNB). Om deze vergunning te krijgen en te behouden moeten we continue voldoen aan alle eisen die DNB stelt.

Om uw geld extra te beschermen, maken wij gebruik van ‘Stichting Derdengelden’-rekeningen bij ABN AMRO of Rabobank. Zo bent u er zeker van dat uw geld bij ons apart staat en dat u er altijd over kunt beschikken. Wij mogen de Derdengeldenrekening nergens anders voor gebruiken. En deze rekening valt buiten een eventueel faillissement.

Hoeveel kunt u besparen op valutaconversies?

Al honderden ondernemers besparen dagelijks tot wel 70% op internationale betalingen en bescherming tegen valutarisico's. Ontdek hoe u ook eenvoudig kunt besparen. Download onze gratis brochure.

Brochure downloaden

Ons team

De Nederlandsche Betaal & Wisselmaatschappij is een dynamische organisatie die bestaat uit getalenteerde mensen met verschillende soorten carrières. Zelfverzekerde, inspirerende managers dragen bij aan de kracht van het bedrijf door nieuwe ideeën en procesontwikkeling aan te moedigen en eigen verantwoordelijkheid voor projecten en taken te stimuleren.

Onze kernwaarden

  • Altijd een excellente service leveren
  • Eerlijk en betrouwbaar
  • Begrijpelijk en laagdrempelig

 

Wat onze klanten zeggen

}}